vrijdag 7 november 2014

Er komt iets aan!

De studenten zijn vaak in overleg en dat werpt zijn vruchten af! Er is een idee aan het ontstaan en de studenten zijn gemotiveerd om hier hard mee aan de slag te gaan. Het idee heeft te maken met educatie en het uitvoeren van opdrachten. Hoe dit verder wordt uitgewerkt is nog niet helemaal duidelijk maar de studenten hebben er veel vertrouwen in. Het uitgewerkte idee wordt gepresenteerd tijdens de Masterclass die de studenten geven in januari en via een advies rapport voor het Ministerie van Economische Zaken.

Vandaag zijn de Green Cubes die in Inholland stonden weggehaald dus de tentoonstelling is voorbij. Er zijn veel positieve reacties geweest op de actie en er zijn enquêtes ingevuld. Deze informatie wordt meegenomen bij het uitwerken van het idee om voedselverspilling tegen te gaan. Uiteraard wordt er op de blog gepost waar de studenten mee bezig zijn en wat voor vorderingen er worden gemaakt. De studenten hopen met hun idee veel mensen aan te spreken en een draagvlak te creëren.

Over minder dan andere halve week vertrekken de studenten voor vier dagen naar Londen om daar het Food Matters Live Event bij te wonen. Uiteraard wordt er via Twitter maar ook via de blog gemeld hoe dit verloopt en wat de studenten allemaal hebben geleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten